Branderup Venstres Kandidat til Kommunalvalget 2009

Efter en god snak med bestyrelsen for Venstre i Branderup, har jeg valgt at sige ja tak, til at blive opstillet som kandidat for Venstre til det kommende kommunalvalg.
Jeg hedder Inga Loff Andersen og er 45 år. Jeg bor sammen med min mand på et nedlagt landbrug lidt uden for Arrild. Sammen har vi tre børn på hhv. 19, 21 og 23 år.

Jeg er opvokset ved landbruget i en politisk interesseret familie. I mine unge år arbejdede jeg inden for landbruget, heraf et halvt år på en farm i Canada. I 1981 kom jeg til denne egn som landbrugsmedhjælper. I 1984 blev jeg gift med Erik, og en del år virkede jeg som medhjælpende ægtefælle på vores gård, der blev drevet som et i/s med 150 køer. I 2004 valgte vi dog at sælge Eriks andel af gården.
Sideløbende med landbrug og børn har jeg haft forskellige småjobs som servering, rengøring, børnepasning, besøgsgård samt et par år i Daglig brugsen i Arrild. Derudover har jeg ledet gymnastik og været i skolebestyrelsen, i Arrild i otte år, heraf de tre som formand.
I 2000 gik jeg i gang med at læse HF på VUC i Gram, derefter læste jeg til lærer på Ribe seminarium, hvor jeg blev færdig i 2006. Jeg er nu ansat på Brøns-Rejsby friskole, hvor jeg underviser i dansk, idræt, musik og naturfag.

Jeg har altid været politisk interesseret, og fulgt diverse samfundsdebatter med særlig interesse inden for teknik, miljø og natur. Med baggrund i landbruget og interesse for naturen, kan jeg se at debatten aldrig kan være sort/hvid, men altid har mange nuance og dette finder jeg meget spændende.
Jeg brænder for at være med til at sætte mit præg på de beslutninger, der skal træffes i fremtiden i Tønder kommune, hvor jeg mener, der skal være plads til alle, uden man tager ansvaret fra den enkelte.
Med jeres opbakning, vil jeg gøre mit bedste, for at repræsentere Venstre i Branderup og omegn.

Venlig hilsen
Inga Loff Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *