Dåsedrengene & pigerne.

Se sidste nyt  Dåsevideoer  Indsamlingsdatoer

HJÆLP OS NÅR VI INDSAMLER, MODTAGER OG SORTERER!

Dåser, alu og jern med og uden pant + pantflasker. Det giver penge!
Gerne uden madrester og sjatter i, det giver os kun mere arbejde.

Og vi mangler ikke: Dåser pakket i flere lag plastik, papkartoner fra dåserne, bleer, hundelortposer med lort i, glasflasker uden pant eller rådden frugt og / eller madrester. Alle huse / lejligheder har en genbrugs og en affalds spand til dette.

Metaller, alle slags metaller, også metaller med træ. Det giver penge!

Dette sorteres og afregnes separat for størst mulige indtægt. Helst ikke for meget glas, plastik eller andet affald. Hvis i afleverer søm skruer o.l. accepterer vi gerne en spand eller malerspand til det. Alle småstumper skal helst op i de tanke som ligger ved skrotstakken, hvis man har lyst, må man gerne sortere metallerne i de palletanke som står ved maskinhuset. Der er plads til: 1 Batterier, 2 alu, 3 motorer omformere o.l., 4 elkabler, 5 zink og bly, 6 rustri stål, 7 messing / kobber og vandhaner / blandingsbatterier.

Hold gerne lidt orden, vi bruger og opholder os på en plads som vi har fået lov til at låne af ejeren. TAK FOR DET !

 

Sted: Gerhard Bredahl’s tidligere bygninger.

En social økonomisk klub for alle, deltagernes alder spænder fra 10 – over 80 år. Der samles dåser til sortering efter metalarterne, aluminium og jern, og der samles alle slags skrot metaller. Alt bliver sorteret med det formål at opnå højeste pris ved afregning. Pengene går til lokalområdets foreninger og institutioner, lidt efter hvem der har behov og / eller trænger til støtte. Arbejdet er ikke renligt, derfor ses deltagerne næsten altid i ikke nyvasket tøj, men mange gange bliver det lagt til vask bagefter. Der er også plads til at “holde snak” eller kigge på, hvis ens fysik ikke magter at deltage i arbejdet. Efter indsamling af dåser og sortering er der aflønning i form af bespisning og jo mere man spiser jo mere får man i løn! Omkostning til maden afholdes af pantdåsesalget.

            Råvarer i massevis!

            Lagerfaciliteter af anseelig størrelse.

            Arbejdsstyrken / tilstedeværende, arkivfoto.

Aflønning: Denne dag var der sandvich på menuen, som blev indtaget i værkstedet. Når det er koldt går vi i frokostrummet og der serveres varm mad, når det er super godt vejr sidder vi udenfor. Forplejningen bliver financieret af pant dåse salget. Jo mere man spiser jo mere får man i løn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *