Spring til indhold

Hjælp til dåseindsamling Branderup søges.

Kære Branderuppere!
Vi mangler hjælp til dåse indsamlingen. Vi har haft hjælp af en i ca. 3-4 år, han er nu flyttet længere væk og skal køre 55 km hver vej for at hjælpe os, det er nu endt med at han stoppede.
Tak til Erik S. for hjælpen.
Derfor, mangler vi en fast hjælper i 3 timer hver den 2 anden lørdag i måneden til at tage hans tur hvor han har samlet ind, Agerskov og Branderup vest var hans rute. Det er JET’s gamle rute og den er på ca. 24 km, der er ca. 37 steder hvor vi tømmer spande eller gamle affalds kontainere eller sække. Der indsamles ca 2 – 5 m³ dåser på sådan en tur alt efter temperatur, årstid og corona. Derfor er bil og trailer et must, eller lad/kassebil. Arbejdet er ikke renligt, så kom i praktisk tøj.
Arbejdet er ulønnet, dog plejer vi at spise sammen bagefter og får øl eller sodavand til. Overskuddet går til byen, foreninger eller hvad vi synes der har behov for økonomisk hjælp i vores lokal område.
Vi mangler en hjælper allerede fra nu på lørdag kl. 09,00, prøv at komme og kigge på det, man forpligter sig ikke til at skulle blive ved hele livet. 2 personer kunne også skiftes til turen, eller hjælpes ad.
Man behøver ikke bo i eller komme fra Branderup for at deltage i dåseindsamlingen.
På dåse pigernes og drengenes vegne: Peter Thuesen
Share on facebook
Del på Facebook